SC CONSTAR GRUP SRL | Str. Burdujeni nr. 6, sector3, Bucuresti, 021.313.4379
Despre noi

Despre Constar Grup

CONSTAR GRUP activeaza pe piața constructiilor din România din 2004, dând dovadă de profesionalism şi seriozitate pe tot parcursul acestor ani. CONSTAR GRUP s-a bazat întotdeauna pe trei valori importante: profesionalism, inovaţie şi spirit de echipă.

CONSTAR GRUP a crezut întotdeauna în dorinţa oamenilor de a obţine succesul. Pentru noi, el rezidă chiar în motivul existenţei noastre: clientul.

Onorarea cu promptitudine si corectitudine a obligaţiilor contractuale dar şi încadrarea în termenele şi bugetele lucrărilor fac din CONSTAR GRUP un partener serios şi performant, capabil de a duce la bun sfârşit proiecte complexe, atât printr-o coordonare riguroasă a lucrărilor cât şi prin execuţia acestora la un nivel ridicat de calitate.

Colaborarea cu firme de prestigiu a însemnat o experienţă deosebită pentru managementul societăţii în privinţa metodelor de organizare şi planificare a proiectelor, tehnologiilor de lucru şi a modelării mentalităţii managerilor. Atitudinea deschisă, cooperantă, onestă faţă de clienţi, furnizori şi subcontractanţi, îndeplinirea cu succes a sarcinilor şi a angajamentelor asumate, precum şi promptitudinea cu care s-a răspuns diverselor probleme aparute în timpul derulării activităţilor de producţie sunt realităţi ce au consolidat poziţia şi renumele CONSTAR GRUP.

Domeniul de activitate al firmei este execuţia lucrărilor de construcţii civile, amenajări interioare şi exterioare. Societatea nu are datorii la stat, banci sau alti creditori.

Lucrările noastre

Poze Romte

Complex Privighetorii

OTP Bank

Millennium Bank

Hala industriala

Cinetic

Bancpost

Banca Romaneasca

Mai multe proiecte
Constar Grup ©   All right reserved 2017 Design by ItExclusiv
TOP